en-USnl-BE
vrijdag 21 januari 2022

Waarom PC Sint-Amandus?

Psychiatrisch Centrum Sint-Amandus: plankton voor jou?

Het PC Sint-Amandus heeft twee vlot bereikbare campussen, in Beernem en Torhout. Het centrum bestaat uit een Psychiatrisch Ziekenhuis voor patiënten met een complexe psychiatrische zorgvraag (470 bedden/plaatsen) en een Psychiatrisch Verzorgingstehuis (162 bedden). De voorziening maakt deel uit van de vzw Provincialaat der Broeders van Liefde en is een vaste waarde in het landschap van de geestelijke gezondheidszorg. Voor ons zijn een open geest, mensgerichtheid, begeestering, engagement en deskundigheid belangrijke sleutelwaarden. Heb jij die juiste sleutels in handen?

We staan 'samen' op de planken

Het PC Sint-Amandus stelt ruim 750 medewerkers te werk. Onze focus ligt op kwalitatieve zorgverlening en dat kunnen we alleen bereiken dankzij een goede samenwerking tussen zorgverleners en onderhoudsmedewerkers, vakmannen, keukenpersoneel, administratieve medewerkers,...

Plankenkoorts? 
Niet nodig We vinden het belangrijk dat medewerkers zich goed voelen in hun werk op hun afdeling of dienst en met hun collega’s . We maken tijd voor gesprek en overleg en je persoonlijke ontwikkeling krijgt hier de nodige aandacht. Via verdere vorming, training en opleiding kan je  je loopbaan verdiepen. Geïnteresseerd in de brugopleiding of een specifieke vervolmakingscursus? Bij ons zit je goed!
Ook buiten de werkuren besteden we aandacht aan ontmoeting in een warm-menselijke sfeer: samen koken, sporten in de ruime sportaccommodatie, quizzen of het nieuwe jaar inzetten,...

Springplank naar een job met perspectieven

De medewerkers maken het verschil. Daar zijn we ons in het PC Sint-Amandus van bewust.  De zorg en de aandacht die we aan elke medewerker besteden, biedt iedereen de kans om binnen zijn of haar rol uit te groeien tot een expert in zijn/haar vak. We geloven sterk in de (leer)mogelijkheden van onze medewerkers.  In het PC Sint-Amandus bieden we medewerkers kansen om te sleutelen aan hun competenties (kennis, attitudes en vaardigheden). De grootschaligheid van onze voorziening biedt heel wat mogelijkheden in termen van mobiliteit, specialisatie, mutatie en tijdskrediet. Niet alleen binnen de job, maar ook binnen de organisatie creëren we ruimte voor initiatief, verantwoordelijkheid en creativiteit.  Getuige daarvan zijn de verschillende activiteiten en talrijke vacatures voor verschillende sleutelfiguren.

De perfecte wipplank: werk en privé

Onze zorg voor medewerkers weerspiegelt zich verder in de “gezonde en evenwichtige”  werkroosterplanning, net als de initiatieven om medewerkers in te scholen.
We zoeken een perfecte balans tussen werk en privé. We hanteren een soepele vakantieregeling met 19 wettelijke en 5 bijkomende vakantiedagen,  eindeloopbaandagen en arbeidsduurvermindering en zijn soepel in de toepassing van tijdskrediet en educatief verlof. Wil je meer weten over ons arbeidsvoorwaarden en andere voorwaarden, aarzel niet om ons te contacteren.

Brood op de plank

PC Sint-Amandus hanteert de ziekenhuisbarema’s. Je krijgt een voordeeltarief bij een  verzekering voor ongevallen privaat leven voor jou en je gezinsleden. Vanaf 1 januari 2013 geeft PC Sint-Amandus al haar medewerkers een gratis hospitalisatieverzekering. Daarnaast profiteer je van talrijke kleine sociale voordelen.  We hebben het dan niet over dienstwagens en gsm’s, maar over eerder duurzame initiatieven en voordelen die eigen zijn aan ons werk en onze kijk op de kwaliteit van werken en leven. Een voorbeeldje: we geven plankgas voor duurzaam woonwerkverkeer.  Met het openbaar vervoer pendel  je gratis, komen werken met de fiets levert 0,21€/km op.

Nog vragen?

Verantwoordelijke personeelsdienst
Carl Baele
Reigerlostraat 10,
8730 Beernem
050 79 95 23

Home   |   Over ons   |   Opname   |   Bezoekers   |   Zorgaanbod   |   Werkaanbod   |   Stage-aanbod   |   Contact   |   What matters to you
Copyright 2010 by DotNetNuke Corporation